shaklee pulau pinang

Google+ Followers

Thursday, 11 December 2014

SERTAI AHLI FAMILY SHAKLEE ANDA

JOM...join ahli Shaklee pada hari ini dengan hanya modal seumur hidup RM75 sahaja
 
join Shaklee dengan semudah A,B,C
Apa kebaikan menjadi ahli/pengedar/distributor Shaklee?
  1. Modal permulaan yang rendah. 
  2. Dapat membeli dengan harga ahli. Penjimatan sehingga 35%.
  3. Dapat membeli produk dengan harga yang lebih murah dari harga ahli melalui promosi bulanan Shaklee.
  4. Berpeluang mengumpul point dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan penggunaan sendiri. Pengambilan supplement adalah amalan dan investment yang berterusan, jadi anda akan berpeluang menjana pendapatan yang berterusan.
  5. Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara part time.
  6. Tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk menyimpan stok. Shaklee boleh membantu anda membuat dropshipping kepada customer anda.
  7. Tidak diwajibkan maintain point setiap bulan. Point adalah bergantung kepada banyak mana bonus yang anda inginkan. Tiada paksaan.
  8. Tidak diwajibkan menaja downline. Anda cuma perlu banyakkan sharing session untuk menarik lebih banyak ahli untuk menambahkan bonus bulanan anda. Sekali lagi, ia bergantung kepada target bonus yang anda inginkan.
  9. Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Kebanyakan distributor Shaklee membuat bisnes secara online dan perkongsian secara offline sahaja bersama family dan rakan terdekat. 
  10. Harga produk yang berpatutan dengan kualiti produk yang hebat. Shaklee telah mencapai score 8.9 per 10 untuk effectiveness rating. Supplement Shaklee adalah semulajadi (bukan sintetik), selamat dan berkesan. Rangkaian produk hebat untuk penggunaan seisi keluarga dari kanak-kanak ke warga emas. Kehebatan Shaklee membuatkan produk ini senang untuk dijual.


seminar di sunway hotel seberang jaya

Itu adalah antara top 10 faedah menjadi ahli Shaklee. Selain untung runcit, anda berpeluang mendapat 3C bonus dari Shaklee. Apa itu 3C?
  1. Cash bonus - bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline.
  2. Car bonus - berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda.
  3. Convention bonus - berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah.
 
Mendaftar sebagai Shaklee Distributor adalah sangat mudah. Anda cuma perlu membayar membership fee sebanyak RM65 dan tambah RM10 untuk kos penghantaran kit. Untuk yang tinggal di Sabah/Sarawak, kos penghantaran adalah sebanyak RM20. Kaedah ini sesuai untuk yang ingin menjadi ahli Shaklee untuk kegunaan diri sendiri dan keluarga.

Bagi yang berminat untuk menjadi Shaklee Distributor untuk tujuan bisnes, anda boleh membeli produk Shaklee minimum 200UV (harga sekitar RM600++) dan anda akan mendapat free membership serta-merta. Kami akan membimbing anda untuk membuat pilihan produk untuk memulakan bisnes anda.


so bagi yang berminat nak join family Shaklee
boleh hubungi saya...
Linda Lynn
017-5689294
wasp/msg/call
id 1107544
#pengedar Shaklee pulau pinang/
seberang perai

 













Monday, 8 December 2014

VIT E SHAKLEE HADIAH UNTUK KULIT CANTIK.pengedar shaklee pulau pinang,seberang perai

Kenapa banyak rakan-rakan saya memilih SHAKLEE set kulit
 
 
tengok dalam majalah pun tersenarai kebaikan produk SHAKLEE ni selamat,berkesan dan yang penting semulajadi selamat...
 
dah banyak yang cuba set kulit gempaq bulan ni...kerana kebekesannya,,,,yeah,,,yeah...
 

 
VITAMIN E DAN EKSTRAK BIJI ANGGUR

Dan yang istimewa tentang Vita-E Complex ini ialah ia diperkaya dengan GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya.
 
  Kebaikan kesihatan grape seed extract
  • Menyingkirkan radikal bebas
  • Mengurangkan radang (inflammatory)
  • Membantu kesihatan otak, kulit dan mata.
  • Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
  • Mencegah masalah kelenjar prostat
  • Melambatkan proses penuaan
  • Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
  • Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
  • Membantu fungsi sistem saraf otak
  • Meningkatkan daya pertahanan
 
sesiapa berminat sila hubungi saya
LINDA LYNN
017-5689294
ID-1107544
PENGEDAR SHAKLEE PULAU PINANG/
SEBERANG PERAI
 
 
 

 
 

Saturday, 6 December 2014

BULAN PENJIMATAN HABIS-HABISAN VIT C & VIT E SHAKLEE...pengedar shaklee pulau pinang,seberang perai

siapa dekat sini memeng nak cantik..nak kulit mulus..nak kulit cerah ???
boleh cuba VIT C & VIT E SHAKLEE
nak tahu sebab apa ????
sebab bulan ni adalah bulan PENJIMATAN KECANTIKAN
rugi tak beli...dan paling rugi adalah korang sendiri tak nak cuba...
 
so sesiapa yang nak cuba boleh hubungi saya OK
 
pendedar Shaklee pulau pinang,seberang perai
Linda Lynn
ID 1107544
017-5689294
waspp/msg
cod area,pematang pauh.perda,bukit mertajam,perai,juru,bertam
 
BUY 6 FREE 1
TWIN PACK
TERLAJAK MURAH !!!!!!!!!
JOM JOIN AHLI SHAKLEE PADA HARI INI
VIT C SHAKLEE
....................................................................................................................................................................................
 

 
 
 


Monday, 1 December 2014

BULAN CANTIK BERSAMA VIT C SHAKLEE...PROMO HABIS-HABISAN

Jom rembat vit c Shaklee bulan ni...
masin mulut kemarin baru je pas borak ngan mummy nadiah khamis pasal
promo bulan ni...minta-minta vit c...alhamdulilah dia muncul lagiiiii
BUY 6 FREE 1...@...TWIN PACK
NAK CANTIK...NAK MOLEK...NAK SIHAT
meh kasi clear stock VIT C SHAKLEE
PM SAYA
Linda Lynn
017-5689294
1107544
pengedar Shaklee pulau pinang
cod,seberang perai,bukit mertajam.bertam,perda

BULAN UNTUK CANTIK....VIT C PROMO DATANG LAGI...

sangat tak percaya...bulan ni promo vit c shaklee
baru semalam borak dengan my mummy...kan bagus klu bulan ni vit c promo...
masin mulut kata orang tua-tua...alhamdulilah jom rembat vit c
 
 
                   di datangi dalam pakage.......BUY 6 FREE 1....@ ....TWIN PACK LAGIIIIII.......
 
 
so apa lagi....jom la rembat penuh bonet....
nak cantik tak salah kan....
 
 
so spe nak vit c
pm sye ye
LINDA LYNN
017-5689294
1107544
PENGEDAR SHAKLEE PULAU PINANG
COD AREA : PERAI-BUKIT MERTAJAM-SEBERANG JAYA-BERTAM-JURU-PERDA
 
TERBAIK DARI SHAKLEE UNTUK ANDA
 
 

 



Sunday, 30 November 2014

PLUS POWER VITA LEA SHAKLEE,PENGEDAR SHAKLEE PULAU PINANG

Hai..salam sayang...sihat kah anda pada hari ini ?? nak sihat seperti saya tak...
extra power bersama VITA LEA SHAKLEE
 
Tak perlu sebanyak ni untuk tambahan tenaga !!

saya hanya amalan vita lea untuk makanan tambahan tenaga saya.

Nak tahu lagi tentang VITA LEA ni...??

sehari saya makan 2 biji untuk tenaga berpanjangan...
kerja pun boleh settle cepat..
tak yah pening2 sebab lambat siapkan kerja...

Vitalea merupakan multivitamin terbaik yang terkemuka dan lebih komprehensif kerana mengandungi 23 vitamin dan mineral kritikal dalan jumlah yang seimbang untuk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

- 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada radikal bebas
- 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan tulang
- 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan rentak jantung, otot, dan fungsi saraf
- 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk vitamin A yang lebih biopotent
- 3 kali lebih selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat
- 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
- 6 kali lebih boron untuk menyokong kesihatan tulang
- 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga

Siapa Yang Memerlukan Multivitamin
- Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
- Individu yang tidak lengkap diet hariannya
- Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
- Remaja yang sedang membesar
- Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
- Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
- Individu yang menopous
- Wanita yang baru bersalin


jom try VITA LEA hari ni...


call saya LINDA LYNN
ID 1107544
017-5689294
pengedar Shaklee pulau pinang
 
 

Friday, 7 November 2014

CINTAI JANTUNG ANDA

Salam sayang...
salam jumaat yang berkat..

Jumaat yang indah ini saya nak kongsi buat anda sekalian,,,
pernah tak anda semua terfikir tentang 'JANTUNG' anda yang
berdenyut dalam kadar 40 ke 60 purata normalnya untuk dewasa
dalam jangka 1 minit...

Tanpa jantung yang baik ia tak dapat berfungsi pada badan kita..
secara tak langsungnya kita akan mendapat pelbagai penyakit
yang berkaitan dengan JANTUNG...

bulan promo ni...
hanya di NOVEMBER sahaja,,,

BUY 6 FREE 1
OR BUY TWIN PACK..('',)


Mencegah insomnia - Mengurangkan tekanan emosi - Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan - Membantu memperbaiki masalah autism - Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive - Mengurangkan masalah schizophrenia - Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.
 
 
 
Omega Guard Shaklee merupakan  minyak ikan paling tulen didunia. Ini kerana setiap kapsul Omega Guard mengandungi 7 spektrum penuh asid lemak omega-3 semulajadi antaranya EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard  membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.