shaklee pulau pinang

Google+ Followers

Monday, 3 November 2014

EXTRA POWER CINCH TEA SHAKLEE

Assalamualaikum...
salam pagi yang ceria,,,

korang breakfast apa pagi ni ???
ada 2 golongan yang suka breakfast dan ada yang tak suka breakfast pagi...hihi...
saya adalah golongan yang ke 2...
sebab saya memang tak suka sarapan pagi..sarapan pagi saya
selalu adalah sekadar secawan milo atau kopi...sudah mencukupi
bagi saya...
tetapi..ada masalah lain pulak..klu dah sarapan ni,,orang lain
bukan main segar bugar apabila dah sarapan...saya lak dah rasa
macam nak tidur...dengan kerja berlambak ni...adoiii
makan pun susah...tak makan pun susah....

nak share cikit dengan korang...
setelah saya try CINCH TEA SHAKLEE ni saya lebih bertenaga..badan ringan..yang penting mata ni dah segar bugar..
memang EXTRA POWER la katakan..berbanding kopi2..yang selalu saya
minum di waktu pagi...
Now saya kekalkan minuman di kala pagi adalah CINCH TEA..
saya nak extra energy...badan pun tak letih...

bagi yang nak try CINCH TEA ni..
boleh pm saya,
Linda Lynn
017-5689294
#sayapengedarshakleepulaupinang


cinch tea shaklee
cinch tea jom..hihi
* serap tenaga di kala pagi anda*
terlajakkkkk  powerrrrr...yeah..yeah...





No comments:

Post a Comment